Πυροσβεστήρας 6kg Ξηράς Σκόνης

  • Περιγραφή

Περιγραφή Προϊόντος

Ο πυροσβεστήρας 6kg ξηράς σκόνης ABC 40% με μονόραφο δοχείο και κλείστρο με βαλβίδα ασφαλείας μανομέτρου είναι ο πιο διαδεδομένος και ζητούμενος πυροσβεστήρας (κατάλληλος για όλες τις κτιριακές εγκαταστάσεις και σύμφωνος με τις απαιτήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας). Έχει διάρκεια ζωής 10 ετών και σβήνει κάθε είδος πυρκαγιάς.

Ο πυροσβεστήρας 6kg ξηράς σκόνης είναι το best seller προϊόν μας και συνδυάζει την ανώτερη ποιότητα με την πιο προσιτή τιμή της αγοράς.

Ο πυροσβεστήρας 6kg ξηράς σκόνης είναι ο ιδανικός πυροσβεστήρας για κάθε χώρο όπως επιχειρήσεις, γραφεία, καταστήματα, ιατρεία, οικίες και εξοχικές κατοικίες. Έχει διάρκεια ζωής 10 ετών, απαιτείται έλεγχος-συντήρηση κάθε 1 χρόνο, και αναγόμωση ανά 5 έτη.

Βρες τον πυροσβεστήρα 6kg ξηράς σκόνης στα Πυροσβεστικά Είδη ΑΤΛΑΣ στην Θεσσαλονίκη και επωφελήσου των δωρεάν εξόδων μεταφοράς. Μπορείτε να τον προμηθευτείτε είτε από το κατάστημα μας στην Θεσσαλονίκη, είτε επικοινωνώντας μαζί μας και θα τον παραδώσουμε στον χώρο σας χωρίς κανένα επιπρόσθετο κόστος*.

Οι πυροσβεστήρες ξηράς σκόνης (καθ. ξηράς κόνεως) χρησιμοποιούνται για την κατάσβεση στερεών, υγρών και αέριων καύσιμων υλικών, όπως επίσης και σε περιπτώσεις όπου υπάρχει ηλεκτρική τάση. Η μέγιστη τάση όπου είναι ασφαλές να χρησιμοποιηθούν αναγράφεται πάνω στους πυροσβεστήρες. Είναι κατάλληλοι για την κατάσβεση πυρκαγιών A, B, C και E. Οι πυροσβεστήρες ξηράς σκόνης περιέχουν σκόνη και πεπιεσμένο άζωτο.

Χαρακτηριστικά πυροσβεστήρα:
Χωρητικότητα 6Kg
Κατασβεστική ικανότητα 21A 113B C E
Υλικό κατάσβεσης ABC 40% Ξηρά Σκόνη
Θερμοκρασία λειτουργίας -30°C μέχρι 60°C
Μέσος χρόνος κένωσης 18,97sec
Πίεση δοκιμής 26bar
Μέγιστη επιτρεπόμενη πίεση 18,00bar
Όγκος εξοπλισμού 7,50Lt
Υλικό δοχείου St12
Ύψος δοχείου 450 ± 5 mm
Διάμετρος δοχείου 160 ± 1.5 mm
Σπείρωμα λαιμού 30 x 1.5 mm
Υλικό κλείστρου HPb59-1
Βαλβίδα ασφαλείας 19-26 bar
Βαφή RAL 3000
Προσεγγ. Μεικτό βάρος 9,50Kg
Προσεγγ. Διαστάσεις 535 x 160 mm
Πίεση λειτουργίας στους 20°C 15bar
Βεληνεκές 6m κατά προσέγγιση
Συσκευασία Χάρτινη Ατομική Συσκευασία

Ο πυροσβεστήρας περιλαμβάνει μεταλλική βάση.

Όλοι οι πυροσβεστήρες συνοδεύονται από υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105 που ζητάει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, με επιβεβαιωμένο γνήσιο από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης συμπεριλαμβανομένου QR Code.

*Η δωρεάν παράδοση ισχύει μόνο εντός του νομού Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία: