ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΑΜΕΣΑ

Η αναγόμωση πυροσβεστήρων πλέον γίνεται άμεσα!

Από τις αρχές του 2016, προσθέσαμε νέο εργαστηριακό χώρο στις εγκαταστάσεις του κεντρικού μας καταστήματος στην Θεσσαλονίκη. Ως αποτέλεσμα, η αναγόμωση πυροσβεστήρων γίνεται άμεσα. Πιο συγκεκριμένα, οι πελάτες που μας προσκομίζουν τους πυροσβεστήρες τους για την ετήσια συντήρηση ή αναγόμωση, τους παραλαμβάνουν την ίδια στιγμή με ελάχιστο χρόνο αναμονής.

Ας μιλήσουμε όμως αναλυτικότερα για την συντήρηση ή την αναγόμωση ενός πυροσβεστήρα ξηράς σκόνης καθώς και είναι ο πιο διαδεδομένος.

(περισσότερα…)

ΦΙΑΛΗ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την νέα προσθήκη στην γκάμα μας, την φιαλη διοξειδιου για ενυδρεια. Η φιαλη διοξειδιου για ενυδρεια είναι απαραίτητη για όσους θέλουν να διατηρούν την υγεία του περιβάλλοντος του ενυδρειου τους.

(περισσότερα…)

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΒΑΖΟ ΝΕΟ GADGET

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε οτι η εταιρεία μας ΑΤΛΑΣ Πυροσβεστικά Είδη στην Θεσσαλονίκη, ανανέωσε τη γκάμα της, με νέα σειρά πυροσβεστικών gadget, όπως το “Πυροσβεστικό Βάζο“.

(περισσότερα…)

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

Η συντήρηση – αναγόμωση των πυροσβεστήρων τώρα είναι πιο εύκολη από ποτέ.

Καλωσορίζοντας το 2016, η εταιρεία μας πρόσθεσε νέο εργαστηριακό χώρο στις εγκαταστάσεις του κεντρικού της καταστήματος. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες που μας προσκομίζουν τους πυροσβεστήρες τους για την ετήσια συντήρηση ή αναγόμωση, ωφελούνται από την υπηρεσία “άμεση παραλαβή αναγόμωσης” και παραλαμβάνουν τον πυροσβεστήρα τους την ίδια στιγμή με ελάχιστο χρόνο αναμονής.

Η νέα μας υπηρεσία μας καθιστά για ακόμη μία φορά πρωτοπόρους στον χώρο της πυροπροστασίας, καθώς η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στα Πυροσβεστικά Είδη ΑΤΛΑΣ στην Θεσσαλονίκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα μας ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα κάποιος εκπρόσωπος θα έρθει σε επαφή μαζί σας. Οι τιμές μας είναι προσαρμοσμένες στην πραγματικότητα της οικονομικής κατάστασης που διανύουμε.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Το δίκτυο της εταιρείας μας παρέχει άμεση παράδοση στον χώρο σας.

Η εταιρεία μας κατανοώντας τα θέματα ανάγκης πυρασφάλειας φροντίζει για όσο το δυνατόν άμεση παράδοση τόσο των εμπορευμάτων όσο και των αναγκαίων πιστοποιητικών για ανανέωση και έκδοση αδειών επαγγελματικών χώρων.

Επιπλέον, οι πελάτες μας δεν επιβαρύνονται κανένα επιπρόσθετο κόστος μεταφοράς*.

*Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη εντός του νομού Θεσσαλονίκης.

ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ

Προσοχή! Η νομοθεσία άλλαξε. Οι πίνακες ενεργοποίησης κατάσβεσης πρέπει να είναι πιστοποιημένοι. Οι πίνακες απλής ανίχνευσης παραμένουν όπως έχει.