ΦΙΑΛΗ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την νέα προσθήκη στην γκάμα μας, την φιαλη διοξειδιου για ενυδρεια. Η φιαλη διοξειδιου για ενυδρεια είναι απαραίτητη για όσους θέλουν να διατηρούν την υγεία του περιβάλλοντος του ενυδρειου τους.

Πιο συγκεκριμένα, το διοξείδιο του άνθρακα είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη των φυτών. Στην πιο φυσική μορφή του, το CO2 είναι αέριο, αλλά όπως και το οξυγόνο μπορεί να διαλυθεί εύκολα στο νερό. Τα υδρόβια φυτά χρησιμοποιούν αυτό το διαλυμένο διοξείδιο του άνθρακα για φωτοσύνθεση με παρόμοιο τρόπο όπως θα έκανε το γρασίδι ή ένα δέντρο σε έναν κήπο. Οι διαχύτες χρησιμοποιούν μεμβράνες ή αντιδραστήρες για να διαλύσουν τις σταγόνες του CO2 αερίου απευθείας στο νερό του ενυδρειου, με αποτέλεσμα ένα τέλειο τεχνητό περιβάλλον για τα ενυδρεια.

Η φιαλη διοξειδιου για ενυδρεια έχει ενσωματωμένη στρόφιγγα ασφαλείας που την καθιστά κατάλληλη για παρατεταμένη χρήση σε αντίθεση με το κλείστρο του απλού πυροσβεστήρα το οποίο μπορεί να εμφανίσει διαρροή μετά από κάποιους μήνες.

Βρείτε την φιάλη διοξειδίου για ενυδρεία αποκλειστικά στα Πυροσβεστικά Είδη ΑΤΛΑΣ στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!

Χαρακτηριστικά:

Χωρητικότητα 2kg διοξειδιου του άνθρακα (CO2)

Θερμοκρασία λειτουργίας -30°C έως 60°C

Μέσος χρόνος κένωσης 25sec

Πίεση δοκιμής 250 bar

Μέγιστη επιτρεπόμενη πίεση 174 bar

Όγκος εξοπλισμού 3lt

Ύψος δοχείου 540mm

Σπείρωμα λαιμού 25Ε

Υλικό κλείστρου HPb59-1

Βαλβίδα ασφαλείας 225±22.5 bar

Βαφή RAL3000, RAL7037

Μεικτό βάρος 8,30kg

Διάσταση 520 x 270mm

 

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΒΑΖΟ ΝΕΟ GADGET

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε οτι η εταιρεία μας ΑΤΛΑΣ Πυροσβεστικά Είδη στην Θεσσαλονίκη, ανανέωσε τη γκάμα της, με νέα σειρά πυροσβεστικών gadget, όπως το “Πυροσβεστικό Βάζο“.
Το Πυροσβεστικό Βάζο είναι κατασκευασμένο από μη τοξικό, φιλικό προς το περιβάλλον και αβλαβές υλικό.
Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τρόποι χρήσης:
1) Πετάξτε το πυροσβεστικό βάζο σε φωτιά αρχικού σταδίου. Εάν ένα πυροσβεστικό βάζο δεν είναι αρκετό, ρίξτε περισσότερα μέχρι να σβήσει η φωτιά.
2) Σπάστε το πυροσβεστικό βάζο σε ρούχα ή κουβέρτες, στη συνέχεια, αποχωρήστε από τη περιοχή της φωτιάς.
3) Εάν κάποιος παγιδευτεί στην πυρκαγιά, ρίξτε το πυροσβεστικό βάζο στο έδαφος για να δημιουργήσει μια διαδρομή διαφυγής.
Διατίθεται σε χωρητικότητα 0.35 Lt & 0.60 Lt αφρού.
Δεν απαιτείται συντήρηση, είναι οικονομικό, ελαφρύ και έχει διάρκεια ζωής εως 5 χρόνια.
Είναι ιδανικό για χρήση και ως διακοσμητικό και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για εξοχικές και μη, κατοικίες!

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΒΑΖΟ ΕΔΩ: https://www.youtube.com/watch?v=iYqdZUZ4rpQ

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ

Καλωσορίζοντας το 2017, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δυναμική είσοδο μας στον χώρο της χονδρικής πώλησης πυροσβεστήρων και ειδών πυρανίχνευσης. Κατανοώντας τις δυσκολίες της εποχής, η εταιρία μας έχει συνδυάσει την άριστη ποιότητα των προϊόντων της με τις πλέον πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Για περαιτέρω πληροφορίες και παραγγελίες το τμήμα πωλήσεων μας είναι στην διάθεση σας οποιαδήποτε στιγμή στο sales@pirosvestikaatlas.gr, στα τηλέφωνα που αναγράφονται καθώς και συμπληρώνοντας την φόρμας επικοινωνίας ώστε να έρθουμε εμείς σε επαφή μαζί σας.

Ισχύει ειδική έκπτωση σε κατασκευαστικές και τεχνικές εταιρίες.

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

Από τις αρχές του 2016, προσθέσαμε νέο εργαστηριακό χώρο στις εγκαταστάσεις του κεντρικού μας καταστήματος. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες που μας προσκομίζουν τους πυροσβεστήρες τους για την ετήσια συντήρηση ή αναγόμωση, τους παραλαμβάνουν την ίδια στιγμή με ελάχιστο χρόνο αναμονής.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ

Οι συντηρήσεις των πυροσβεστήρων σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους είναι υποχρεωτικές σε ετήσια βάση. Εάν ο πυροσβεστήρας δεν ελεγχτεί – συντηρηθεί – αναγομωθεί από πιστοποιημένη εταιρία συνοδευόμενος από τα απαραίτητα πιστοποιητικά και παραστατικά πώλησης, δεν υφίσταται βάσει νόμου η ύπαρξη του. Οι συνέπειες σε περίπτωση πυρκαγιάς, ακόμη και με αίσιο τέλος είναι αυτεπάγγελτη μήνυση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και η μη είσπραξη ασφαλίστρων από τις ασφαλιστικές εταιρίες. Η εταιρία Άτλας Πυροσβεστικά στην Θεσσαλονίκη, με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και την άριστη εξυπηρέτηση, μπορεί να σας συμβουλεύσει για το φάσμα πυρασφάλειας της επιχείρησης σας. Νομικό έγγραφο: Κ.Υ.Α. 17230/671/2005 (Φ.Ε.Κ. Β΄1218)
Ημ/νία νομικού εγγράφου: 01/09/2005
Τίτλος νομικού εγγράφου: Τροποποίηση της υπ’αριθμ. 618/43/05 (ΦΕΚ 52/Β/2005) Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Ανάπτυξης και Δημόσιας Τάξης “προϋποθέσεις διάθεσης στην αγορά πυροσβεστήρων, διαδικασίες συντήρησης, επανελέγχου και αναγόμωσης”.

 

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα μας ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα κάποιος εκπρόσωπος θα έρθει σε επαφή μαζί σας. Οι τιμές μας είναι προσαρμοσμένες στην πραγματικότητα της οικονομικής κατάστασης που διανύουμε.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Προϊόντα και πιστοποιητικά. Το δίκτυο μας σας προσφέρει άμεση παράδοση. Η εταιρία μας κατανοώντας τα θέματα ανάγκης πυρασφάλειας φροντίζει για όσο το δυνατόν άμεση παράδοση τόσο των εμπορευμάτων όσο και των αναγκαίων πιστοποιητικών για ανανέωση και έκδοση αδειών επαγγελματικών χώρων. Αναλυτικότερα:

Αναλαμβάνουμε μελέτες πυρασφάλειας

Έκδοση πιστοποιητικών πυρασφάλειας – Άδειες καταστημάτων και λοιπών επαγγελματικών χώρων.

ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ

Προσοχή! Η νομοθεσία άλλαξε. Οι πίνακες ενεργοποίησης κατάσβεσης πρέπει να είναι πιστοποιημένοι. Οι πίνακες απλής ανίχνευσης παραμένουν όπως έχει.