ΦΙΑΛΗ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την νέα προσθήκη στην γκάμα μας, την φιαλη διοξειδιου για ενυδρεια. Η φιαλη διοξειδιου για ενυδρεια είναι απαραίτητη για όσους θέλουν να διατηρούν την υγεία του περιβάλλοντος του ενυδρειου τους.

Πιο συγκεκριμένα, το διοξείδιο του άνθρακα είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη των φυτών. Στην πιο φυσική μορφή του, το CO2 είναι αέριο, αλλά όπως και το οξυγόνο μπορεί να διαλυθεί εύκολα στο νερό. Τα υδρόβια φυτά χρησιμοποιούν αυτό το διαλυμένο διοξείδιο του άνθρακα για φωτοσύνθεση με παρόμοιο τρόπο όπως θα έκανε το γρασίδι ή ένα δέντρο σε έναν κήπο. Οι διαχύτες χρησιμοποιούν μεμβράνες ή αντιδραστήρες για να διαλύσουν τις σταγόνες του CO2 αερίου απευθείας στο νερό του ενυδρειου, με αποτέλεσμα ένα τέλειο τεχνητό περιβάλλον για τα ενυδρεια.

Η φιαλη διοξειδιου για ενυδρεια έχει ενσωματωμένη στρόφιγγα ασφαλείας που την καθιστά κατάλληλη για παρατεταμένη χρήση σε αντίθεση με το κλείστρο του απλού πυροσβεστήρα το οποίο μπορεί να εμφανίσει διαρροή μετά από κάποιους μήνες.

Βρείτε την φιάλη διοξειδίου για ενυδρεία αποκλειστικά στα Πυροσβεστικά Είδη ΑΤΛΑΣ στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!

Χαρακτηριστικά:

Χωρητικότητα 2kg διοξειδιου του άνθρακα (CO2)

Θερμοκρασία λειτουργίας -30°C έως 60°C

Μέσος χρόνος κένωσης 25sec

Πίεση δοκιμής 250 bar

Μέγιστη επιτρεπόμενη πίεση 174 bar

Όγκος εξοπλισμού 3lt

Ύψος δοχείου 540mm

Σπείρωμα λαιμού 25Ε

Υλικό κλείστρου HPb59-1

Βαλβίδα ασφαλείας 225±22.5 bar

Βαφή RAL3000, RAL7037

Μεικτό βάρος 8,30kg

Διάσταση 520 x 270mm