Σετ Πυρασφάλειας Αυτοκινήτου

 • Περιγραφή

Περιγραφή Προϊόντος

Το σετ πυρασφάλειας αυτοκινήτου περιλαμβάνει:

Είναι απαραίτητο όλα τα οχήματα να είναι εφοδιασμένα με πυροσβεστήρα και τα υπόλοιπα είδη που περιέχονται στο σετ πυρασφάλειας.

Ο πυροσβεστήρας 2kg ξηράς κόνεως είναι ο πλέον ζητούμενος για ι.χ. αυτοκίνητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατάσβεση των περισσότερων τύπων πυρκαγιάς όπως A,B,C και Ε.

Το τρίγωνο χρησιμοποιείται για να προειδοποιήσει τους διερχόμενους οδηγούς σε περίπτωση που το αυτοκίνητο σας έχει ακινητοποιηθεί επί του οδοστρώματος λόγω βλάβης, ατυχήματος ή εάν βρεθεί σε θέση όπου απαγορεύεται η στάθμευση/στάση. Η τοποθέτηση του προειδοποιητικού τριγώνου είναι απαραίτητη τόσο για τη δική σας ασφάλεια όσο και για των διερχόμενων οδηγών. Η συσκευασία του είναι μικρή ώστε να μην καταλαμβάνει χώρο κατά την αποθήκευση του.

Το φαρμακείο αυτοκινήτου περιέχει:

 1. ψαλίδι
 2. τσιμπιδάκι
 3. αποστειρωμένη γάζα
 4. 3 ελαστικούς επιδέσμους
 5. 3 ταινίες πρώτων
 6. γάντια μιας χρήσης
 7. 2 αντισηπτικά υγρά μαντηλάκια
 8. 4 αλκοολούχα prep pads
 9. 5 αυτοκόλλητα επιδέσμου
 10. αντισηπτικό πληγών
 11. τριγωνικό επίδεσμο
 12. 2 παραμάνες
 13. οδηγό πρώτων βοηθειών
 14. μαλακή κόκκινη θήκη με επιγραφή “FIRST AID KIT”

Το φωσφοριζέ γιλέκο κινδύνου αυτοκινήτου έχει αντανακλαστικές λωρίδες υψηλής ποιότητας έτσι ώστε να γίνεστε ορατοί από μεγάλη απόσταση, ακόμη και σε συνθήκες με πολύ χαμηλό φωτισμό.

Μπορείτε να δείτε την Υπουργική Απόφαση 50292/3549/08 – ΦΕΚ 272/Β/16-2-2009 εδώ.

Προμηθεύσου το σετ πυρασφάλειας αυτοκινήτου από τα Πυροσβεστικά Είδη ΑΤΛΑΣ στην Θεσσαλονίκη στην πιο προσιτή τιμή της αγοράς!

Κατηγορία: