Σετ Πυρασφάλειας Σπιτιού

  • Περιγραφή

Περιγραφή Προϊόντος

Το Σετ Πυρασφάλειας Σπιτιού περιλαμβάνει:

1 x Πυροσβεστήρας 6kg ξηράς σκόνης ABC 40% Φορητός

1 x Πυρίμαχη Κουβέρτα 90 x 90 cm

1 x Αυτόνομος Ανιχνευτής Καπνού με Μπαταρία

Οι πυροσβεστήρες ξηράς σκόνης (καθ. ξηράς κόνεως) χρησιμοποιούνται για την κατάσβεση στερεών, υγρών και αέριων καύσιμων υλικών, όπως επίσης και σε περιπτώσεις όπου υπάρχει ηλεκτρική τάση. Το περιεχόμενο τους αποτελείται από σκόνη και πεπιεσμένο άζωτο.

Η πυρίμαχη κουβέρτα διαστάσεων 90 x 90 cm είναι χρώματος ΄άσπρου και περιέχεται μέσα σε κόκκινη μαλακή θήκη με εξωτερική αναγραφή “ΠΥΡΙΜΑΧΗ ΚΟΥΒΕΡΤΑ” και “FIRE BLANKET”. Επάνω στην θήκη αναγράφονται οι οδηγίες χρήσης της στα ελληνικά και στα αγγλικά. Η πυρίμαχη κουβέρτα είναι εύχρηστη, μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας πάνω σε καιόμενες επιφάνειες ή επί προσωπικού. Επίσης, δεν χρειάζεται κάποιο είδος συντήρησης και δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Οι κομψός αυτόνομος ανιχνευτής καπνού διαθέτει τη δική του μπαταρία με διάρκεια ζωής που φτάνει τα 10 χρόνια. Περιέχει οπτικό αισθητήρα για την ανίχνευση του ορατού καπνού. Διαθέτει πρωτοποριακή τεχνολογία αυτόματης ανίχνευσης σφαλμάτων για τη διασφάλιση της λειτουργικότητας του, καθώς και εξαλείφει τους ψευδείς συναγερμούς. Τοποθετείται εύκολα σε δωμάτια και κύριους χώρους. Ο ανιχνευτής καπνού παρέχει έγκαιρη προειδοποίηση σε περίπτωση φωτιάς, δίνοντας αρκετό χρόνο στους ανθρώπους που βρίσκονται στον χώρο να τον εκκενώσουν.

Βρες το σετ πυρασφάλειας σπιτιού στα Πυροσβεστικά Είδη ΑΤΛΑΣ και εξοπλίσου με ασφάλεια.

Κατηγορία: